Verificari PRAM Constanta

Ai nevoie de o priza de pamant pentru casa sau afacerea ta? Electrician in Constanta iti pune la dispozitie un electrician pentru realizarea lucrarilor la preturi convenabile.

Verificare PRAM Constanta
Verificare PRAM Constanta

Realizarea instalatiilor de legare la pamant in Constanta

Instalatiile de legare la pamant de protectie se realizeaza in scopul dirijarii in pamant, in conditii de siguranta a curentilor de defect datorita deteriorarii izolatiei sau curentilor proveniti din descarcarile electrice. Instalatia de legare la pamant se compune din: priza de pamant piesele de separatie conductoarele de legatura.

Tipuri de prize de pamant

 Prizele de pamant naturale sunt constituite din elementele conductoare ale unor constructii care se folosesc in alte scopuri, dar care indeplinesc si conditia de a fi folosite ca electrozi avand un contact bun si pe o suprafata mare cu pamantul. Pot fi folosite ca prize de pamant naturale: elementele metalice ale constructiilor in contact cu pamantul, direct sau prin fundatii de beton, ca: stalpi si alte elemente metalice imbinate prin sudura sau suruburi, armaturi metalice ale constructiilor din beton armat aflate in contact cu pamantul.

Prize de pamant artificiale
Prize de pamant artificiale sunt construite din elemente metalice ingropate in pamant numai pentru a realiza legatura cu pamantul. Sunt formate din electrozi metalici (din teava sau profil din otel zincat), montati in pamant in pozitie verticala sau orizontala si conductoare metalice din otel care unesc acesti electrozi.

Priza de pamant Constanta

PRETURI VERIFICARI PRAM IN CONSTANTA

 
 Mereu ne intrebam: Ce inseamna Buletinul PRAM?  Ce preturi  sunt pentru  verificari PRAM?

Buletinul PRAM este o necesitate a mediului de afaceri. Acest buletin este dovada efectuarii verificarilor necesare privind instalatiile de impamantare si ale paratrasnetelor, dar in acelasi timp este si obligatoriu pentru toate firmele, fiind impus de catre Inspectoratul Teritorial de Munca, Protectia Consumatorului si Pompieri, avand o valabilitate de 12 luni.

Scopurile principale ale verificarilor PRAM Constanta

Protectia personalului care utilizeaza instalatiile electrice prin prevenirea electrocutarii, prevenirea incendiilor provocate de defectele la instalatia electrica.

Intocmirea buletinului PRAM poate fi efectuata doar de catre societati din domeniul electric autorizate ANRE si doar de catre specialisti autorizati in acest scop, ce dispun de aparatura verificata metrologic. Dupa efectuarea masuratorilor, societatea noastra va ofera pe langa buletinul PRAM, copie a autorizatiei ANRE a societatii. Copie a autorizatiei ANRE a persoanei care a efectuat masuratorile, copie a certificatului de motrologie cu care au fost efectuate masuratorile (acesta fiind in termen de valabilitate), copie a atestatului, pentru servicii de instalatii electrice pana la o tensiune de 0.4kV.
Preturi verificari PRAM
Pret de pornire: 100 RON
Pret  priza monofazata: 10 RON/priza
Pret  priza trifazata: 15 RON/priza
Exemple de pret verificare pram

Exemplu 1: Pentru un birou cu 8 prize monofazate, tariful este 100RON + 8 prize x 10 RON, adica 180RON.

Exemplu 2: Pentru un atelier cu 10 prize monofazate si 3 prize trifazate, tariful este 100RON + 10 prize x 10 RON + 3 prize x 15RON, pretul total fiind de 245RON. Preturile pentru verificari pram sunt valabile pentru locatii aflate in Constanta si localitatile limitrofe. Cauti electrician autorizat pentru verificari pram la preturi avantajoase. Echipa noastra  compusa din electricieni autorizati ANRE executam verificarea instalatiilor electrice,  si masurarea PRAM a prizelor de impamantare si a paratrasnetelor, masurarea continuitatii nulului de protectie.

Este bine de stiut pentru preturi verificari pram ca:
Nu cerem banii înainte!
Va spunem pretul întotdeauna înainte de a începe o lucrare! Astfel Dvs. decideti costul final.
Oferim Garantie pentru toate lucrarile efectuate. Pentru lucrarile executate in regim de urgenta se percepe suplimentar o taxa de deplasare daca nu aveti incheiat un abonament de servicii. Cotatiile de pret transmise prin telefon,sms,e-mail sau pe baza informatiilor relatate de client, fara o constatare la fata locului, sunt doar in scop informativ si nu cu caracter obligatoriu. In cazul in care va este comunicata o cotatie de pret, nu garantam costul lucrarii la valoarea estimata.
Cere o oferta personalizata
tel: 0753.333.456 / email: [email protected]